۱۳۸۸ دی ۱۰, پنجشنبه
رئیس کمیسیون عالی حقوق بشر از مشاهده خشونت مرگبار شوکه شده است
۱۳۸۸ دی ۹, چهارشنبه
چند نظر پیرامون حوادث اخیر در ایران
شکایت جمهوری اسلامی از فعالان سیاسی ایرانی در سوئد
واکنش جهانی به سرکوب خشن مردم معترض در ایران
۱۳۸۸ دی ۶, یکشنبه
تهران به شدت ملتهب است!سیل مردم سرازیر به سوی خیابان انقلاب....چندین موتور آتش زندند و مردم با سنگ بسیجی ها را میزنند.
رویترز : در تهران پر از دود و آتش درگیری بسیار شدت یافته است
۱۳۸۸ دی ۳, پنجشنبه
عفو بین الملل از دولت ایران خواست از برگزاری تجمعات آرام در روز عاشورا ممانعت نکند
حکومت نظامی در محل سکونت سهراب اعرابی
فشار براقلیت ها در ایران
۱۳۸۸ آذر ۲۸, شنبه
با گوش دادن به اراجیف مداحان اهل بیت،محرم حسینی و خون ندا و سهراب و همه ی شهیدانمان را پایمال نکنیم
برداشت «یک میلیارد دلاری» سپاه از ذخیره ارزی!۴
آفتابه دزدانی به نام ارتش سایبر ایران!
۱۳۸۸ آذر ۲۷, جمعه
قلم زرین آزادی به احمد زید آبادی تعلق گرفت
افزایش فشار بر دانشجویان دانشگاه آزاد نجف آباد
انتخابات ایران موضوع سال شبکه توییتر شد ـ
غرش شیر را میشنوید ؟
۱۳۸۸ آذر ۲۰, جمعه
مجید توکلی
پس از بازداشت مجید توکلی و انتشار عکس هایی از او با لباس و حجاب اسلامی زنانه، بسیاری از پسران و مردان هوادار جنبش سبز، روسری و چادر به سر کردند و عکس های خود را در اینترنت منتشر کردند
.
بيانيه مهم گروهي از فرماندهان
۱۳۸۸ آذر ۱۹, پنجشنبه
: آقای ضرغامی آيا می دانيد به دست خود تبر به تنه چه درختی می زنيد؟
گاردین: روحیه اعتراض در ایران کماکان پابرجا و زنده است
This morning a fresh round of opposition demonstrations erupted across Iran and there have been widespread clashes reported between protesters and various state security forces, the police and the paramilitary Basij militia. The troubles are seemingly focused in the main on Tehran's universities, as well as those in the provincial cities of Isfahan, Kermanshah, Shiraz, Mashhad, Tabriz and Karaj. Troubles have also been reported elsewhere in Tehran.
The protests are testimony both to the extent of grievances still widely held among a large section of the Iranian population and to the bravery of the Iranian people even in the face of state violence and repression.
Today – the 16th of the Iranian month of Azar – is Student Day in Iran, an anniversary commemorating the shooting dead of three students protesting at the 1953 visit of Richard Nixon, then US vice-president. Earlier in 1953 a coup had ousted elected prime minister Mohammad Mosaddeq and restored the hegemony of Muhammad Reza Shah. More than a half a century later, many feel that a potent historical parallel renders Student Day this year especially poignant.
A few months ago in June, forces loyal to President Mahmoud Ahmadinejad carried out an election-grabbing soft coup. Since then Iran, long authoritarian, has moved ever closer towards a totalitarianism intolerant of any criticism. Ex-president Ayatollah Hashemi Rafsanjani has, while calling on protesters to keep their demonstrations "within the framework of the law", complained that "the situation in the country is such that constructive criticism is not accepted".
۱۳۸۸ آذر ۵, پنجشنبه
مصادره ی جایزه صلح نوبل شیرین عبادی
۱۳۸۸ آذر ۴, چهارشنبه
آن بسیجی ها که از خاک میهن دفاع کردند، ماشین سرکوب مردم نبودند
بسیجیانی اولیه به صرف ادای چند حرف در میادین سابقین قهرمان نشدند. آنان در بوته قرار گرفتند. اینک نوبت به وارثان باقریها و باکریها رسیده است. نسل جدیدی که بسیجی نامیده میشود امروز در بوته تاریکترین شبههها و فتنهها قرار دارد. آیا این نسل جدید نیز شبیه به کسانی هستند که جنگ مبارزه کردند؟ یا این قیاسها واهی است و کسانی که اینگونه قیاس میکنند بسیج را ماشینی سرکوبگر میخواهند.
اگر معلوم بود کدام گروه راستگو هستند که شب فتنه به پایان میرسید. در عین حال این قدر معلوم است که راستگویان دروغ نمیگویند. کسانی که در مبارزه سیاسی اصلیترین شیوهشان دروغ گفتن است حتما راستگو نیستند؛ تقوا در همدستی با آنان و ایمان سازگار با پیرویشان نیست. آیا در این چند ماهه هیچ دروغی نشنیدهاید؟
یک رسوائی دیگر
یک رسوائی دیگر : احمدی نژاد برای سخنرانی در دانشگاه کلمبیا 400 هزار دلار قبلا پرداخته بود
روز آنلاين، نازنین کامدار : بعد از گذشت بیش از دو سال از سخنرانی جنجالی محمود احمدی نژاد در دانشگاه کلمبیاکه طی آن از سوی رئیس این دانشگاه "دیکتاتور کوچک" لقب گرفت، روز گذشته علت مماشات وی در آن جلسه و نیز دلیل انتخاب دانشگاه کلمبیا برای این سخنرانی معلوم شد: کمک مالی ٤٠٠ هزار دلاری بنیاد علوی به دانشگاه کلمبیا چند ماه قبل از سفر احمدی نژاد به نیویورک.
بنیاد علوی که پیش از انقلاب به عنوان بنیاد پهلوی در آمریکا تاسیس شد، و هم اکنون زیر نظر بنیاد مستضعفان اداره می شود، از سال گذشته به دلیل آنچه که دادسرای فدرال نیویورک "همکاری با بانک ملی در تامین کمک های مالی در جهت اهداف هسته ای" نامیده، تحت فشار و مصادره اموال قرار گرفته است.
بنا به گزارش رادیو آمریکا، این بنیاد با نام مستعار "شرکت آسا"، ٦٠ درصد از سهام بانک ملی ایران در آمریکا را در اختیار دارد که هم اکنون کلیه دارایی های آن شامل یک آسمان خراش در منهتن از سوی دادسرای فدرال نیویورک مصادره شده؛و اینک یک روزنامه معتبر آمریکایی خبر داده است که این بنیاد برای سخنرانی احمدی نژاد در دانشگاه کلمبیا 400 هزار دلار پرداخته است.اگر چه آگاهان سیاسی بر این باورند که افشای نقش این بنیاد در زمینه چینی برای سخنرانی احمدی نژاد در دانشگاه کلمبیا با هدف افزایش فشارها بر شرکت آسا و بنیاد علوی صورت می گیرد، اما این خبر در عین حال نقاط مبهمی راکه در زمان اعلام "دعوت دانشگاه کلمبیا از احمدی نژاد" در اذهان عمومی شکل گرفت، روشن می کند.
هم اکنون با افشای این گزارش در نیویورک تایمز، روشن شده است که دانشگاه کلمبیا، بی دلیل از احمدی نژاد برای ایراد سخنرانی دعوت نکرده است، بلکه در ازای آن مبلغی معادل ٤٠٠ هزار دلار به عنوان "کمک به برنامههای وابسته به اسلام و فرهنگ ایرانی" دریافت کرده بود تا اجازه دهد رئیس دولت ایران، همچون محمد خاتمی اعتبار سخنرانی در یک آکادمی معتبر آمریکایی را در کارنامه سیاسی خود ثبت کند.
سخنرانی ای که به دلیل توهین های مستقیم رئیس دانشگاه کلمبیا و اعتراضات دانشجویان این دانشگاه نتوانست دستاورد تبلیغاتی مناسبی برای احمدی نژاد محسوب شود. تلاش تبلیغاتی ای که معلوم شده هزینه ای معادل ٤٠٠هزار دلار برای ایران در بر داشته است.
سرکوب زودهنگام دانشجویان در آستانه روز دانشجو
۱۳۸۸ آذر ۲, دوشنبه
محکومیت جمهوری اسلامی به نقض حقوق بشر در ایران
پروفسور سعید محمودی استاد حقوق بین الملل و رئیس دانشکده ی حقوق استکهلم، در گفتگویی با ما ضمن اشاره به قطعنامه های پیشین مجمع عمومی در محکومیت نقض حقوق بشر درایران، این قطعنامه را از دو نظر با قطعنامه های پیشین متفاوت می داند.