۱۳۸۹ تیر ۱۴, دوشنبه

Bageri: tidningar inte vågar publicera kritik av parlamentet

14 Persiska datum Tir 1389

Bageri: tidningar inte vågar publicera kritik av parlamentet
Mohammad Reza Bageri Kashmar representant i den öppna riksmötet på grund av en dubbel strategi med ministeriet för kultur reformvänliga tidningar och konservativa frågade. Han noterade att publikationer inte vanvördig men auktoritära reformator medier är förbjudna.

Majlis Kulturella kommissionen Bdrkhvast morgon islamiska utvecklings-minister Mohammad Hosseini var inbjuden till öppet möte i representanthuset att svara på frågor.

Under mötet, Mohammad Reza Bageri företrädare Kashmar dubbelt tillvägagångssätt eftersom kulturministeriet med reformvänliga tidningar och konservativa frågade. Han noterade att publikationer inte vanvördig men auktoritära reformator medier är förbjudna.

Bageri protest möte i dag att när en företrädare för den ekonomiska och kulturella kritik är, göra tidningar inte vågar publicera det och är rädda för att uppmärksamma att kulturministeriet.

Till exempel kallade han sekreterare i Högsta nationella säkerhetsrådet, om dollarn till olja frågor som togs upp på grund av dess införande är fjorton tidningen noteras.

Han avslöjas också att på grund av Teheran representant Motahari anmärkningar offentliggöras i kammaren har tagit del av tio tidningar.

Bageri kulturministern frågade hur nära skymf mot vissa medier hänvisningar till Gzryd varför ensidiga Brkhvrdtan är I sitt tal avslöjade han att tidskrifterna "vanvördig" pris resa till Umrah, men andra publikationer att lägga interlunar förbjudna. Han protesterade att en sådan situation är inte att "vissa människor känner sig säkrare och få priset."

Kultur-parlamentet sammanträder i dag för att försvara sin politik förklaras i diskussionen om kriget efter valet och mjuka frågor "naturlig" att provocera fram en "frestelse" att avlyssna.

För att rättfärdiga sitt ingripande i innehållet i hans hus som kallas pressen till exempel subventioner är därför en nationell primär, "pressen inte ifrågasätter gå." Han förklarade att pressen inte rätt att göra systemet pessimism.

Kulturministern sade att om någon "skada systemet skäl bör uppmärksamma."

Som svar på hans inlägg under ett tal i Kashmar representant frågor att "frågan är här som intresserar systemet?"

Kashmar agent i slutet påminde att om kulturministern för samma stil i huset lämpliga vet "jag är inte övertygad om att han svara