۱۳۸۹ شهریور ۱, دوشنبه

Politisk fånge Reza pansar Nzdyg till fem månader, som upprätthålls Shryt överväldigande

Enligt uppgift nått en "mänskliga rättigheter och demokrati i Iran" politisk fånge Reza pansar Nzdyg till fem månader i fråga Vghyransany överväldigande, och förbjudna kontakta Almlaqat tar live.

Politisk fånge Reza pansar Nzdyg till 5 månader till 6 sub Gohardasht fängelset i Karaj har flyttats. Hans plats med omvärlden och helt isolerade från all dotterbolag har ingen kontaktinformation. 'S Armor också under denna period med att träffas och ha kontakt med familj han nekades.

Celler i närheten av en politisk fånge Reza armatur hem ugnen när temperaturen är konsekvent Nzdyg sin cell till 50 grader Celsius. Denna brist på cellens fönster, ventilation och kylanläggningar . Syftet med hans övergång till icke-tryck cell Att sätta den här mannen är en politisk fånge.

Han led också allvarlig ögonirritation som hittills har vägrat honom behandling.

Överföring av politiska fångar beställt Reza rustning till 17 sub-klausul 6 Gohardasht fängelset i Karaj och klippa alla kontakter med sin familj och skapa outhärdliga och omänskliga förhållanden i storleksordningen ministeriet för telekommunikation och information Srbazjvy Corps of Karaj s Gohardasht heter Mohebbi är. Denna brottsliga mot mänskligheten beordrade arresteringar av politiska aktivister, studenter, arbetare, kvinnor uppror i de protester och utfärdas till Karaj, och i de flesta fall kommandot du ansvarig för gripanden. Denna individuella förhör och tortyr av människor i kåren är ansvarig för sin egen.

Politisk fånge Reza armatur 25 år 10 November med överfall informationsministeriet agenter hemma, greps och isolering av armén överförs Shdv efter två månaders armén punkt 4 har överförts. Ministry of Information anställda samt dag 16 december till familjens hem pansar attack De tog en mor och Ms Zahra Asadpur georgiska familj förvar och överföras till isoleringscell i kåren och efter flera veckor av förhör och fysisk och psykisk tortyr av kvinnor att Gohardasht fängelse i Karaj flyttas. Dålig georgiska politisk fånge Zahra al-Assad och hans son (F. post) före detta möte på grund av en familj med barn i lägret och grep Ashraf i Irak för 14 månader i fängelse i Karaj Gohardasht vidtagits efter utgången av sitt straff släpptes omänskliga. Ms Zahra Asadpur georgiska pansar och hans son Reza Branch 19 Feb 1388 av en revolutionsdomstol chef Assef Hosseini gren och omänskligt att döma en tung års exil i Zanjan fängelse och fyra år i exil i byn Zanjan Qylar dömas.

Mänskliga rättigheter och demokrati i Iran, placering betungande villkoren för politiska fångar och omänskliga, att inte behandla dem och minskar sina kontakter och möten med deras familjer som en omänsklig brott och dömts till FN: s högkommissarie för mänskliga rättigheter och andra internationella organ begärdes att konkreta åtgärder för att stoppa brott mot mänskligheten i Iran.

Mänskliga rättigheter och demokrati i Iran

Lika med det första persiska datum Sharivar 1389 Aug 23, 2010