۱۳۸۹ خرداد ۲, یکشنبه

Fredag Böner fokus på våld mot Iran klänning

Los Angeles Times underrubriken "dyra fredagsbönen predikan i Iran, med fokus på kvinnors klädsel dålig problem förtryck anses vara en potentiell" med råd till kvinnor att slöjan och stramas lös Mantv dem mer, de verkar tupplur och skriver siesta ett par månader av religiösa extremister i Islamiska republiken till slut, eftersom begäran Dvamam fredag framträdande kraft mot en potential inom damkläder är lämpliga för att få mer trött på kvinnor i det offentliga för att skapa.

Faktum är att dagen Tisdag med samordna fredagsbönen predikan ämne och innehåll religiösa ledare, och sända samma budskap är detsamma i hela Kshvrmtmyn.

i Teheran, Ahmad Jannati har Ayatollah krävt att krafttag mot kvinnliga statstjänstemän och studenter för att börja.

Jannati om studenter Flickor kan säga om deras vägran att foga sig efter kommentaren om klänningen skickas till disciplinnämnden och beroende Dramthanat framgång beror på efterlevnaden av att bygga en moralisk ordning.

Jannati sa Dygrmrakzmvmy sjukhus och dessa inte bör vara noga med att hålla sig borta Vtvjh .

Jannati Azshvrayaly Kulturrevolutionen, en av de institutioner som är aktiva revolutionen 1979 var för godkännande för två år sedan programmet kyskhet och islamisk klädsel prisade vidtas kommer dock att denna lagstiftning genomförs än.

Jannati sa dem som hindrar genomförandet av rättsakten skall besvaras efter att, och frågade varför handlingen fortfarande inte har kört?

predikat Jannati sändes från National Public Radio.

också i Mashhad att Iran har näst största staden liknande protester hördes ayatolla Ahmad Alam Hoda föreslagna bygget. Hoda vetenskap under sin predikan olämpligt kläder till utländska influenser och förhållandet mellan kvinnor och flickor klä kallas den amerikanska doughboy. Fars News Agency rapporterade han fiender vill sprida religion genom klänning från under fötterna för att döda ungdomar.

Hoda vetenskap sikt med om effekten på män talade. Han säger att om en kvinna eller flicka att klä sig och smink mot en ung man från Qrarmygyrd Wow Msyrdyn ut dessa fiender kommer att vara nöjd med segern. Människor klär sig enligt hans kännedom eller omedvetet Drjbhh Jgnd fiende och de betade honom.