۱۳۸۹ اردیبهشت ۲۱, سه‌شنبه

Mir-Hossein Mousavi reaktion på den senaste avrättningen

Meddelat plötsliga död fem Azshhrvndan land utan att förtydliga beskrivningen av avgifterna och förfaranden Vmhakmat ges till personer som det är orättvist process under de senaste månaderna, vilket leder till straff förvånansvärt lika för många kvinnor att tjäna landets Vshhrvndan är Mashdh. När rättsväsendet från kamp för pro-förtryckta myndigheter Vmknt Blghzd fråga som kan sluta döma människor på det rättsliga målet att vara grym. Hur som idag domstolarna i de ansvariga Vamlan brott Paket och sovsalar universitet och sovsal Sobhan Vrvz · hö 25 och 30 juni Vashvray Hosseini passera Vprvndh Korruption stora öppna inte anta Vbh plötsligt inför månaden December, månader medvetande och upphovsrätt rädda fem personer med marginalerna tvivel om den kontroversiella träd är av stor Sparnd? Är det rättvisa att Alavi letade efter?

Lösenord: Igår morse, fem fångar hängdes i Evin fängelset.

Farzad Kamangar, Ali Heidarian, Farhad Vakili, söt vetenskap och Mehdi Hvly Aslamyan, fem hängdes. Utföras, inbegripet några av Farzad Kamangar och deras advokat förnekade sina avgifter.

Den "ordet" Mir Hossein Mousavi, som svar på avrättningar i uttalandet, uppstod frågor om förfarandet och den rättsliga processen genomförs fem personer.

Detta uttalande är som följer:

Meddelat plötsliga död fem Azshhrvndan land utan att förtydliga beskrivningen av avgifterna och förfaranden Vmhakmat människor att vara orättvis process liknar den som under de senaste månaderna, vilket leder till straff förvånansvärt lika för många kvinnor att tjäna landets Vshhrvndan vi har.

När fans av domarkåren mot att stödja förtryckta myndigheterna Vmknt Blghzd fråga som kan sluta döma människor på det rättsliga målet att vara grym. Hur som idag domstolarna i de ansvariga Vamlan brott Paket och sovsalar universitet och sovsal Sobhan Vrvz · hö 25 och 30 juni Vashvray Hosseini passera Vprvndh Korruption stora öppna inte anta Vbh plötsligt inför månaden December, månader medvetande och upphovsrätt rädda fem personer med marginalerna tvivel om den kontroversiella träd är av stor Sparnd? Är det rättvisa att Alavi letade efter?