۱۳۸۹ اردیبهشت ۲۸, سه‌شنبه

Madhbash Grön: effektiva sätt att arbeta i nätverk Khbrrsany åtgärder och reaktioner på mer omedelbara

Är nödvändig för att möta och förebygga kupp tricks svarta avstängda mellan människor för grön nätverk snabb och effektiv samordning av följande övervägas.

bra nätverk har följande funktioner:

1. Nätverk människor är rätt säker nu.

2. Nätverket är inte möjligt att ge information är lättare (fem till sju är ett bra nummer)

3. Fördelningen av uppgifterna och vem som förutspådde avsaknad av kommunikation är att vara ansvarig.

endast när ett nät kallas nätverk som ansluts mellan Ajzaysh. Med tanke på att kommunikation i kuppen Corps placerade sin kontroll och Internet filtrering och SMS-kommunikation kan vara effektivt för att störa göra följande Beslut är.

1. Leksakerna skick ledamöter kommunikation och prioriteringar kommunikation kommer att klassificeringen: till exempel, som befinner sig i ett bostadsområde Khbrrsany person kan de vara mer effektiva och tillförlitliga. Till exempel kan dessa beslutas först vanlig telefon och sedan Hollywood, sedan textmeddelanden efter e, sedan fax, då personligen på brev, efter ..... Varje grupp knappast i proportion till säkerhet och enkla sätt att bygga relationer och prioriteringar.

2. Ett folk och en efterträdare måste ansvara Khbrrsany att vila. Det är en medlem av uppgiften med andra nätverk både reella rummet och virtuell plats i förhållande till vad som är nödvändigt för att överföra information.

3. Undgå filtrering och hastighet för åtgärder medlemmar i olika nätverk och människor som bara kodade brev mellan gruppens medlemmar innebär trygghet kan användas. Till exempel kan användarna säger namnen på olika frukter och åtgärder substantiv (demonstrationer, strejker, slogan skriver ,...) namn olika livsmedel samt namn och gatan fälten namn läroböcker.
Glöm inte: Vi är media och otaliga

* Dktrly Shariati: Den Mmklty att endast regering har rätt att tala Tro inte på något *
* Du är media: detta skicka till andra. Grönt betyder vår styrka *