۱۳۸۹ خرداد ۲۵, سه‌شنبه

400arbetare i strejk Sirjan

Denna strejk efter att det bildats i testresultatet rekrytering pellets byggnad, 40 före detta anställda har endast godkänts och andra arbetare och tekniker accepteras inte komplicerade.

400 av fabrikens anställda Gndlhsazy järnmalm företag GLG · hr Sirjan Måndag, 24 juni strejk har slagit.
Word till rapporten, går morse, 500 arbetstagare pellets fabriksbyggnaden, nästan 400 av dem för att protestera mot bolagets resultat sysselsättning test, är arbetet dras.
Strejken bildades efter de tester som används pellets byggnad, har bara 40 tidigare anställda har godkänts och andra arbetstagare och tekniker accepteras inte komplicerade.
Pelletsverk Sirjan anläggningskonstruktionen (Kerman provinser i väst), april 14 Detta år till president Mahmoud Ahmadinejad invigde.
Arbetstagare anfallare går morse på Boulevard framför Malek Ashtar Sirjan administrativ enhet GLG · HR-företag har samlats. En av de arbetstagare som är närvarande vid insamlingen som bad att få vara anonym till reportern ord: "Vi är nära fem år att inleda pellets Kshydym problem med att göra ursäkter, men myndigheterna vill att vi ska hålla testa sparken och en del människor är på väg att ersätta oss. "
Han pekade på löften om högre tjänstemän GLG · timme för att prioritera nuvarande anställda i sysselsättningsprocessen, och tillade: "Redan Mr Shafi VD konsortiets projektledare Gndlhsazy protester som svar, lovade att de nuvarande styrkorna är en prioritering, men sade att testresultaten var fast beslutna Endast 40 av de nuvarande anställda som accepterade en ny urvalsprocessen bör också delta. "
En av de arbetstagare som deltar i rallyt, som innehar den mätning som "dramatisk" vet och säger: "Från allra första början vet vi att de vill släppa. Nu några veckor är att vi ser personer med någon stad tjänstemän och företaget måste ange pellets gruppen gör ingenting och går samman för att ha några prov. anställda Människor eftersom finalen är ännu inte känt. "
Även om denna protest äger rum före den här gången i mars i år och med avseende på förekomst av president Mahmoud Ahmadinejad invigde Gndlhsazy komplex, var arbetare sade presidenten att myndigheterna ska utvisa dem.
Ahmadinejad sade också de anställda, samtidigt som riktar sig till "Mohammed Jlalmab" Shrgt GLG · hr VD säger, "att hjälpa hantera arbetskrafts-problem" för de protesterande arbetarna hade framhöll även att "oroa dig inte för att någon inte ska få sparken."
Ahmadinejad, men detta löfte var inte praktiskt eftersom endast ett par dagar senare, mer än 10 anställda och experter för komplexa Gndlhsazy likvidera finansiella frågor kallades finalen.
Protesterna fortsatte också fram till maj, där vd GLG · hr demonstranter deltog i insamlingen för att säkerställa att de försöker lösa problem och lösningar som valts för mellanliggande, att inte skada tidigare anställda och dem som inte test problem vara. Men detta löfte har ännu inte praktiskt.
Efter detta löfte inte praktiskt och resultaten av sysselsättningen tester, mer än 90 procent pellets krafter gör sin närvaro på arbetet inte har.
Under tiden, en grupp av entreprenörer under åren före beställning och installation av dessa enheter har komplexa verksamheter, inte ännu inte fått sina ekonomiska krav.
En av de protesterande entreprenörer på området säger: "Nu två månader har gått sedan öppnandet Gndlhsazy och entreprenörer har hittills varit allt annat än likvidera något kontrakt än." Han sa att över 20 entreprenörer för närvarande mellan 20 och 400 miljoner USD Tlbkarnd, men tjänstemän hos någon tidpunkt för betalning av dessa krav har inte meddelat tid och ständigt kräver mer från sina leverantörer.
Avtalsparten att inkomma med skriftliga till högre tjänstemän Gol Gohar också hänvisar till brevet men sade att han också påverka processen inte har betalat fordringar. Samtidigt förblev våra ansträngningar för dialog med de myndigheter och tjänstemän företag Gndlhsazy komplexa GLG · hr övertygande.
Pelletsverk fabriker som tillverkar Sirjan 500 personer är direkt sysselsatta. Produkt som tillverkas av denna växt från 5.000.000 till 8.000.000 ton pellets förmåga att uppgradera.
Idag, världens järnmalm som används i stålföretag göras på två sätt. Integrerad ståltillverkning direkt förnyelse metod för framställning av järnsvamp, stål används. Pellets ståltillverkning metoder förnyelse av kulor direkt från järnmalm pulver och kalk det vill återställa återhämtning ugnen är direkt. Dessa kulor produceras per enhet Gndlhsazy. Pelletsverk Glvlhay diameter vanligen 6 till 25 mm.