۱۳۸۹ خرداد ۲۷, پنجشنبه

Hrana, framtiden för det är höljd dvala / serie opublicerade brev Kamangar


Nyheter Hrana - den fyrtio dagar av olagliga och omänskliga samvetsfången 5 (Kamangar, Farhad Vakili, Ali Heidarian, söt vetenskap och Mehdi Hvly Aslamyan ) går i Evinfängelset fortsätter säkerhetsapparat att ge tillbaka deras Pykrhay vägrar kurs som guvernör i Kurdistan hävdade begravda kropp är okänd, i detta liv Chlhm Bakhtgan och tillfälle "utan svepning dvala" Dessa människor, opublicerade brev från lärare dog av Farzad Kamangar utvalda Hrana byrå kommer att offentliggöras .

Den förklarade, Kamangar Tasy denna skrivelse med en berättelse skriven av fångar på sextiotalet, om de fångar som har svår svaghet synen genom tortyr och misshandel och är tvungen att bryta hans glasögon i stället för glas, en bit kartong att sätta på sig glasögonen och detta är den sista bilden har han sett mödrar i fängelse som politiska fångar för att senare bli torterade och dödade i Gori anonym och är begravd i omärkta, Kamangar detta brev till mor Detta erbjudande var en politisk fånge .



Fängelse historier och massor av piska, näve och fängelser, brand rep och hals och hud, hjärta leda

Psalmboken fängelse för att hålla hoppet vid liv, fängelse är ett fönster mot en ljus framtid,



Första - Santiago, Chile:

Gary krossa tortyr i händerna på hans fånge inte slinga är att gitarren och vaggvisa sånger för barn Nsrayd Chile, men han fortsatte att läsa

Kom Kom Kom

Kom Verde Road i området är Nvrdym

En annan framtida arbete är uppkomsten

Flera år senare: Chilenska tidningsrubrik "bekväm sömn diktator man"

Gitarrist och en poet är att dekorera Court och Court House King Sharshan Mynaznd



Förhandsgranska II - sovjetiska fängelser - Stalin:

"Brya" till Qsavt pjäs kommer att ta i exil någon att tänka på sådana oliktänkande

Flera decennier senare!

Klass pojke läsa historien och lyssna landets namn Brya saliv marken kastar och en annan ung bok med sidor utrivna ilska gör.



Tredje bilden - de 80-talet, Irak

Konvoj av kvinnor och flickor och för barn och unga och äldre öknen "," Salman teorin drivs vara Anfal, är barndomen Rvsksh knutna till bröstet och ögonen öppna till stjärnorna och under räknar Khrvar att begravas Flickan under ögonen innan Smtsh slet Ali Hassan Majid att kränka deras tar.

I det tredje årtusendet: Jag Khvahrkan utan bröllopskläder, rengör med sol Tabvtshan roll som är stängd för tillbaka till hemstaden.

Halabja vårdslösa barn på ett foto och staty av Saddam Myshashd.

Unga Shia skriker när de utförs diktator Gå till Hell

Kurdiska och Bagdad steg palats och sätter Saddam skrattar skägg

Fjärde bilden - jungfrulig mark i fängelse i Turkiet, 80 dödsfall

Allmänna fängslades för att bryta hans motstånd till hans familj och fängslats för våldtäkt för att hålla liv i sin Nowruz Nowruz elden är evig

Nyår 2009, Barn Diyarbakir i varje hörn brådstörtade Allmänna Coward låt i huvudet och en befolkning på miljontals samlades runt elden nyår är en allmän brand Coward tänkte hämmas

Slutlig bild: 60 årtionden Evin - Tehran

Fångar med brutna glasögon för sista gången mamman går att besöka honom tills den sista bilden med ditt hjärta att ta ett par veckor efter jorden kläder och trasiga glasögon till sin mor.

Flera år senare: En annan fånge i Evin fängelse för fästman och flickan skriver brev till sin mormor trasiga glasögon i handen, som lyder så här:

Låt ingen sten någonstans i världen och över trasiga Gori fortfarande saknas namn

Låt jorden bli ett, låt återställa Azadeh undersökning har sina rötter i deras hjärtan och himlen Mysayd.

Låt omärkt förbli "framtid är höljd dvala"



Kamangar

Evin