۱۳۸۹ خرداد ۳۱, دوشنبه

Far Kamrani: videopaket domstol åtalade för att visa

Fadern Mohammad Kamrani: videopaket domstol visa de anklagade för att se djup tragedi / Main Paketet biträdande åklagare åtalade Varför är landet?
Geres: Paket En smärtsam fråga om Iran, men en dag så länge som det ursprungliga tilltalade i detta fall och de som beställde de brott som ägde rum i Package har utfärdats, de Nrsnd till rättslig prövning, kommer vi inte att vara tyst. Så min förmåga att gråta som jag gjorde åtminstone känna världen, Muhammad jag ens laglig ålder för att rösta var inte var rally inte, utan namnet på de gripna var civilklädda, slagen han hänsynslöst och placeras Efter att barnet var i koma och hade en hög feber med en bygel och kedja till sjukhussäng Luqman avslutades förrän i september efter överföring till sjukhus i Teheran, den andra förlorade sitt liv.

Detta är det tal om Ali, Muhammeds far dog arton års tal, dagar efter presidentvalet förra året som 18. Street Damaskus, Teheran juli 88, med misshandel greps kläder och torterats och misshandlats i fängelset, överförs till sjukhuset. Men skador in i unga har varit så svår att även chansen att säga adjö till sina föräldrar, har Mohammed varit i koma gjorde.

Familj Far och Mohammad Amir Javadi tal, två till John Bakhtgan Kahrizak Geres sa: med tanke på deras huvudsakliga svarande mördade fångar Paketet domare som beordrade överföringen av de gripna illegal internering och är därför vid sidan av anläggningen domstol i samband med polisens personal, familjer framåt håller domstol domare.

Fadern Mohammad Kamrani säger: Efter att ha informerats om att katastrofen John förlorar sin son, att Shahroudi har skrivit ett klagomål bokstav i namnet på Saeed Mortazavi som den person som beordrade överföring av fångar var Kahrizak begränsning är Shahroudi Nedan följer skrivelsen av undervisningen bedrevs tillsammans med denna åtgärd, han också sänt ett brev till högste ledare skriver att ayatolla Khamenei även beställt följande uppföljande brev skriver talen.

All Forums far Mohammad Ali Kamrani Kamrani Geres runt med detta fall och vad barnet har passerat sin Paket vara:

De tal, som för döda människor efter valet görs, är domstolen i samband med Package döda, den enda domstolen i enlighet med den enighet som regel skall dömas Package katastrof, det positiva resultatet du hoppas att denna rättegång?



Vi har sagt slutresultatet av denna vecka anklagade domstolen kommer att meddela paket, våra ögon Hoppas allt är samma fil för att se hur myndigheterna reagerar, men i processen att hålla domstol, som enda svarande som deltog var den enda faktorn och ordning hade att göra, även dessa har sin plats skulden, men de ansvariga bör ställas inför rätta och komma till rätta. Vem beordrade överföring av Mohammed och hans vänner har utfärdats till paketet, som nära katastrofen borde ha placerats i mikroskop och prövas. .

Men uppmanade parlamentet också domaren Saeed Mortazavi som direktivet att överföra fångar Paketet har införts, så du försökte din ansökan baserat på de ansvariga för landet eller högre regeringstjänsteman föreslås också få?



Ja, jag som en iransk medborgare, herr Shahroudi huvud när rättsväsendet skrevs när både åklagaren och namn som någon som skall hållas ansvariga i skrivelsen hade tagits upp. Mohammad oss en åttio sidor fil i rättsväsendet och dess rättsväsende vet vad vi begärt, jag en gång träffade ledarskap och jag en gång har skrivit dem ett brev efter han även bokstavligen liksom viva voce Alla som betonade mordet på Muhammeds tal skulle försökt

Men talen, som åklagaren samtidigt Teheran tid, i ett brev skrivet Larijani var "officiell och rättslig paket och en grupp fångar flyttades över dit har varit berättigad och även senare som landets vice riksåklagaren valdes .



Angående biträdande Mr Mortazavi har kritiserat många gånger av några företrädare också deltog i undersökningen. Vi säger samma sak minst en anklagelse som han har ingått, var du måste först utreda om avgifter som krävs av kammaren också beaktas, om du har ett personligt uttalande inte, även om gärningsmannen kunde landets vice riksåklagaren. Vi har ingen personlig fiendskap med någon, upprepa diskussionen här är inte den katastrof som jag önskar Paket för vargar inte händer. Som sitt besök sade Mr Larijani också att han inte hade erbjudit sig att någon, bör du definitivt ladda och ansvarig för alla som är inblandade i katastrofen forskning och Paket Utvärdering och ställa de ansvariga för att förtjäna drivs på henne.

De anföranden, förutom i slutna domstol åtalade paket, vilka fakta ytterligare fall av tortyr och våldtäkt som har upprepade gånger tagit upp viktiga, eftersom vittnen hade ansvaret för Salah medan domstolen inneha offentliga?



Gud vet, vad var annan dag, när dessa ord Kahrizak om brott inträffar hört, Gud vet att efter det att domstolen höll min mor, två systrar och bror Mohammed kunde inte sova på natten ... vår psykiska hälsa domstol vi var galna som vi hört allt detta smärta. Vårt hus fylldes med tårar och klagan, bara fick reda på vad vi går vidare Srmhmd och barn vuxit upp. Den domare som förhördes skönhet för alla de tilltalade och vittnen i domstol för att tacka alla ska komma tillbaka men varför är att en filmatisering av Package domstol svarandena att visa folk inte vet vad de ska flytta hela Paketet väckt våra barn, domaren, trots alla påtryckningar att spendera och våga världen Livet Nfrvkht men andra vet inte varför bara några dagar innan vi meddelade att domstolen kommer att vara offentliga. Lämpligheten är inte att säga.

Vad domaren upp?



Domaren mycket dominerande, hår hår händelser som inträffat i obduktionen, förnekade katastrof agenter ständigt eller sade att de inte vet vad tid det fungerade, en tre tusen sidor för att lämna domaren och detaljer fast att de tilltalade ägt rum och att de inte trodde Antal fick de veta att filmen handlingar deras agerande med fångar finns också och kan inte förneka sina egna aggressiva beteenden som finns.

Ofta kallas ett antal oseriösa styrkor dessa våldsamma beteenden som finns ...



Det är därför jag säger de ansvariga bör ställas inför rätta. Vllh fråga för alla som beställt kläder Var finns där backas? Amynt landets många organsystem är

18 juli, har många studenter har arresterats och sägs av många av deras kläder blev slagna, vad sägs om Muhammed?



Mohammed och hans vänner hade gått till skolan för lektioner. Muhammad även laglig ålder var inte hans röst, hade letat efter arbete och skola examen. Insamling kunde inte ha gripits vet inte varför, min kära som letade efter lektioner och skolan, för det måste slå mannen att slå det om det var katastrofal ut? Muhammad min vän hade gått till skolan med Motahari martyr, hon kläder som min bebis var en mördare och han som beordrade mig att skicka till barn som inte ska skickas eftersom mördaren är, om du inte kan skydda datorn människor, att väl be folk att militärt styre Nyaynd Street.

Du och din mamma hela tiden som Muhammad Zyztan har förlorat mer än någonsin Vilken är din långsam?



Mohammad mamma är deprimerad, vi alla blev deprimerad. Kom ihåg att gå hem henne som alltid var angelägen för examen, minns ögonen på vårt sinne är oroad över Muhammed. De enda uppgifter som kan lugna våra myndigheter att mördaren Mohammad gjort för att förtjäna den praktiska räckhåll. Ska berätta om dessa kläder stöds? Inte sagt något rogue hade hänt, hade kläder så rörande, att vi vill att våra barn över huvudet en dag de kommer att förstå vad detta begrepp Kshydym smärta.

Kallas ett antal kärande klagomål efter Kahrizak har, har du nyheter?



Ja, vissa på grund av omständigheter och känner sig osäkra då, sa de, förföljelse, vi Trsydym och tog sedan klagomålet, första dagarna försökte jag ta tillbaka klagomålet, men som tur den här diskussionen vi har gjort, både fångar och deras rättigheter försvaras i domstol.

Vissa familjer av de dödade hade föreslagit det så du få ersättning?



Vågar inte göra det mot oss från vår älskade Don Diego och betala erbjudandet. Låt dem inte göra samma sak. Jag vill ha blod pengar vad jag arbetar. Jag söker hämnd från dem som dödade min oskyldiga barn ..

Muhammed den sista och avslutande ord du ser dig själv ...



Fördes till sjukhus, var Mohammad Luqman, Dydmsh på sjukhussäng. Feber varmt var på sjukhuset med samma villkor som Luqman låg i koma under barnsoldater hade kvar. Kära våra sängar var stängda, jag omfamnade Muhammad brann och jag har fortfarande frågan för mig är en kille som var i koma och hade feber brinner av hat för vad som är tillräckligt och var fjättrad vid sängen. Sedan oktober överfördes han till sjukhuset nästa timme och vi ..

Hoppas allt är att mördarna dömas till katastrof paket för ingen Anser inte att upprepa