۱۳۸۹ تیر ۶, یکشنبه

Lämna inte min mamma till sten!


barns Astmdadnamh Ashtiani, svarande som dömts till döden genom stening. Lämna inte min mamma till sten! Idag händer är att nå hela världen. Oktober fem år utan en mor och leva i rädsla. Om världen är så grymt att denna tragedi kunde se och lätt korsade det gör våra barn Ashtiani Sakineh Mohammadi. Farida och Sajjad Mohammadi Ashtiani. Från tonåren med smärtor, vet vi att vår mor är i fängelse och vi satt och väntade på en katastrof. Uppriktigt sagt, ordet sten, själv så skrämmande är att vi aldrig försöka Låt oss inte använda den. Vi säger, vår mor är i fara, mamma kan jag bli dödad och min mor väntar alla att hjälpa henne.


I dag har nästan alla vägar återvändsgränd och våra Mammans advokat mamma berättar om situationen är farlig, du får överklagas. Vi kommer att använda sig av människor i världen, bryr sig inte vilken färg deras hud eller i vilket land och stad lever, du iranska folket, till alla dem som har vunnit plus smärta och sår som dödade en familj av kära hur fruktansvärt, vi kommer att tillgripa. Vi kan hjälpa mödrar återvända hem!


Vi hjälper speciellt hand mot iranierna når överallt. Hjälp denna mardröm inte utnyttjas. Hjälp oss rädda mamman att hitta. Verkligen förklara och andra stunder i våra liv är mycket hårt. Ord mot denna rädsla att förlora sin tal ...


Mamma kommer att hjälpa oss att spara. Skriv och fråga myndigheterna att släppa honom. Säg till honom att ingen käranden har inga privata företag har inte. Mamma ska inte dödas. Kan detta brev någon att hjälpa oss att höra och Bshtabd.
Farida och barn Sakineh Mohammadi sajad Ashtiani