۱۳۸۹ خرداد ۲۰, پنجشنبه

Höjdpunkter på lördag ... 10 juni vid 2010. Fem fyrtioen am (Uncategorized

10 juni vid 2010. Fem fyrtioen am (Uncategorized)
Tack vare valfusk och civila protester började under det senaste året med bra skärm till mars (utan licens) men jag vet att vi kom ännu en gång de viktiga punkterna tillsammans en gång för oss att upprepa vår Mrrv eller om dessa samlats in för första gången vi går med dessa bestämmelser:

- Vi kommer tillbaka i tid, sent (den iranska handhar våra vanor) orsaka trauma att äta dem som kommer tidigt.

- Individuell Nshvym. Att vara kompakt och nära varandra för att vara fylld av vördnad och prakt av befolkningen ökar och hjärtat av motstånd mot Lrznd front (blöta sina byxor.) Samtidigt flyttar till graden av individuell risk för gripande ökar.

- Hdalamkan att undvika fysisk konfrontation. Åminnelse är vår regering så kallade anarkist radikala rörelser reklam mata dem. Naturligtvis är detta inte innebär att stå på huvudet med en pinne Bkvbnd. Defense attack från våra egna försvar, men vi vill inte attackera Hdalamkan (vi inte för krig, inte alltför Abzarsh). Hiroshima är det sätt vi har kommit Pyymayy Ingenting annat.

- Inflytande regimen att vara försiktig. De som försöker hetsa en marsch sin profil tenderar att störa mainstream och marginalen de marscherade mot radikala rörelser såsom möjligheten att bryta eller förstörelse av allmän egendom är offentliga eller privata. Dessa människor har inte horn och svans kan vara tecken på rörlighet som vi också har ett plus!

- Använd bekväma kläder och skor. På grund av stort intresse för vår kost (!), Kan ha att köra in eller ut eller göra flyttar snabb och explosiv, så få att bära kläder som inte är lätt att undvika (långa skor Pashth och rockar hårt ...) . Dessutom, eftersom varm luft coola kläder rekommenderas. För att genomföra en vattenflaska är en bra idé.

- Om du arbetar i vissa yrken än någon legitimation att sluta.

- SIM-kort under sin marsch från Mvbaylhaytan bort.

Glöm inte filmer och bilder. Joner är vår mest värdefulla dokument.