۱۳۸۹ خرداد ۲۷, پنجشنبه

FÖR ATT PROTESTERA MOT STENINGEN SAKINEH MOHAMMADI ASHTIANI NU

!

Internationella kommittén mot avrättningar
15 juni 2010
Sakineh från fängelset fem år sedan i Tabriz, och kvinnorna gisslan har varit fången i islamiskt styre får av stening vara när som helst.
Hans två barn försöker rädda sin mamma och alla frihetsälskande människor och organisationer för mänskliga rättigheter har bett för dem att försöka rädda mamman.
Sakineh advokat och barn återigen kärleksfulla människor som har inbjudits genom alla fall möjligt att hjälpa till att rädda liv Sakineh gör.
Sakineh dag 25 maj 85 i brottmålsdomstolen Osku debiteras relation utanför äktenskapet uthärdat 99 piskrapp, dömdes. Hans hundra piskrapp gick och samtidigt bör släppas var fallet i den sjätte avdelningen av brottmålsdomstolen i Azerbajdzjan provinsen på nytt tar.
Den här gången han döms till döden genom stening är. Sakineh Många anklagelser har nekats senare. Islamisk stat domstolen även fem två domare röstade nej för att fråga om det kan styrkas gör "äktenskapsbrott" inte existerar.
Sakineh en kvinna fången i islamiskt styre har uppenbarligen brottslingar som vill stena henne med en förteckning över brott i de nuvarande förhållandena i dessa dagar med syfte att skapa rädsla ökar.
Sakineh efterfrågan amnesti och hans son och dotter väntar på undsättning.
Internationella kommittén mot Stening er alla frihetsälskande människor i Iran och i världen vill ha, i dessa dagar att protesterna och sit-Vtzahrat slitage, och om du kanske meningen genom stening Sakineh Mohammadi Ashtiani kan protestera. Utomlands inbjuder vi alla att detta kraftigt stening och enigt att protestera. Med fackliga tjänstemän och internationella institutioner i Europa och Förenta nationerna uppmanar och ber dem att omedelbart invändningar mot domen. Vi får inte låta deras Sakineh sten.
Internationella kommittén mot Stening
15 juni 2010